Stichting Vrienden van Zorgboerderij De Fochtel

Samen maken wij alles mogelijk, lees hier verder

Koeien van zorgboerderij De Fochtel

Onze melk koeien maken deel uit van onze zorgboerderij

Zorgboerderij De Fochtel dagbesteding voor jong en oud !

Zorgboerderij De Fochtel goed voor mens en dier!

Zorgboerderij De Fochtel volop in ontwikkeling

Om de beste zorg voor mens en dier te geven!

Hoe werken wij ?

Zorgboederderij de Fochtel biedt zorg en begeleiding binnen een werkend boerenbedrijf. Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten:

Een uniek aanbod. Een werkend boerenbedrijf, gecombineerd met begeleiding door zorgprofessionals. Zorgboederij de Fochtel biedt in het zuid-oosten van Friesland een unieke, veilige en afwisselende omgeving voor haar bewoners en gasten.

Altijd een persoonlijke relatie. Het echtpaar van Rozen vormt de drijvende kracht achter zorgboerderij De Fochtel. In samenwerking met hun team, werken wij aan een warme en persoonlijke relatie met de bewoners, gasten, familie en mantelzorgers.

Zorg en begeleiding door professionals. Zorgboerderij de Fochtel biedt begeleiding aan diverse doelgroepen. Om de kwaliteit van zorg en begeleiding optimaal te houden, hebben wij een team van professionals in dienst die de benodigde kennis en know-how bezitten.

Voorzien van geborgde kwaliteit. Zorgboerderij de Fochtel is in het bezit van het keurmerk Landbouw & Zorg om de kwaliteit van zorg te borgen. Daarnaast hebben wij onder meer een aantal toezichthouders aangesteld en is het een WTZi toegelaten zorginstelling.

Samenwerking met partners versterkt ons. Onze organisatie is gecontracteerd door de gemeente Oostellingwerf en Opsterland en maakt onderdeel uit van de keten. Zorgboederij de Fochtel werkt bijvoorbeeld nauw samen met het gebiedsteam, thuiszorgorganisaties, Tinz (casemanagers dementie) en cooperatie Bezinn. Daarnaast zien wij ook onze vrijwilligers en de familie van onze bewoners en gasten, als gewaardeerde partners om tot een zo’n prettig mogelijke begeleiding te komen.

Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u meer weten, ons bezoeken of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op:

Dagbesteding ouderen

Dagbesteding op zorgboerderij De Fochtel voor ouderen

Arbeidsmatige dagbesteding

Dagbesteding op zorgboerderij De Fochtel voor jongeren

Begeleid wonen op de boerderij

Begeleid wonen op zorgboerderij De Fochtel

 

Zorgboerderij
De Fochtel

Jan & Petra van Rozen
Zuideinde 56
8428 HG Fochteloo

Telefoon: 0516-588201
Mobiel: 06-44023784
E-mail: info@defochtel.nl

 

Zorgboerderij De Fochtel © 2021 | BeContent.Online